Walcheren, vakantiehuizen Zeeland

Particuliere aanbieders en vakantiewoningen op vakantieparken

Vakantiehuizen

Omschrijving vakantiehuizen (op vakantieparken en particuliere vakantiewoningen)

Huis Domburg Domburg: Het zomerhuis ligt in een rustige wijk net buiten het centrum van Domburg. Het strand, het centrum en het Domburgse bos, liggen al op 5 minuten wandelen. 
Vakantiehuis in Finse stijl Domburg: Luxe vakantiewoning in Finse stijl in Domburg aan zee. Nieuw (2008) gebouwd 5***** vakantiehuis geschikt voor 4 volwassen op loopafstand van het centrum van Domburg, het strand, de duinen en de bossen.
Koetsementen Domburg: Luxe en ruime appartementen in een autentiek gerestaureerd koetshuis  midden in het centrum maar toch op een rustige plek. Strand en bossen zijn lopend te bereiken.
't Packhuys Vlissingen: Een voormalig, op zichzelfstaand pakhuisje geheel gerenoveerd is tot een eigentijdse en comfortabele ( niet roken ) vakantiewoning. Hoewel niet groot biedt het meer dan voldoende ruimte aan twee personen. 't Packhuys ligt aan de rand van Vlissingen, aan de dijk.
vakantiehuis in centrum Vlissingen Vlissingen, Walcheren: Huize Kuiper is een 4 persoons vakantiehuis aan de Zeeuwse kust aan de rand van het centrum van Vlissingen.
Moderen schone inrichting. Strand is ongeveer 800 meter.
Woning in pittoresk Middelburg Middelburg, Walcheren: Woning in het pittoreske Middelburg op de Belgisch ~ Nederlandse grens met talloze fietsroutes en wandelroutes (o.a. Smokkelroute, Krekenroute, Maerlantroute, etc...) op 15 km van de zee.Bij de mooie steden Knokke, Brugge, Sluis, Damme.
Appartementen Zuiderstrand Westkapelle: aan de voet van de duinen van de Noordzee, liggen de Appartementencomplexen Duinweg en Vikingpark van Zuiderstrand. dit zijn standaard- en luxe appartementen in een kindvriendelijke en natuurlijke omgeving met zomers gebruik van een zwembad.
Zoutelande Vakantiehuis Zoutelande: mooi vrijstaande vakantiebungalow aan de bosweg met tuin rondom voor max 6 personen, op loopafstand van bos en duinen en het dorp. Hele jaar door te huur
Vakantiewoningen in Zoutelande Zoutelande: Een aantal vakantiewoningen van klein naar iets groter, meestal vrij nieuwe huisjes, prachtig gelegen aan de voet van de duinen, op loopafstand van zee, bos en duin. In een kindvriendelijk park met speeltuintje, tafel≠tennis en basketbal.Bekijk de site en maak uw keuze
Vakantiecentrum Serooskerke Serooskerke: Appartementen en groepsverblijven te huur op een leuk park met speeltuin en restaurant. Op basis van eigen verzorging, maar ook mogelijk om in het cafe restaurant te eten. Serooskerke ligt centraal op Walcheren, vlakbij het Veerse Meer met mogelijkheden voor zwemmen, surfen, zeilen, waterskiŽn, vissen en rondvaarten.